HTML

Imi szenvedélye a szeszesitalos kisüvegek gyűjtése. Persze csak a minőségi áru jöhet szóba. 2004. óta a gyűjtemény több mint 700 db-ra növekedett. Egy vitrin megtelt. Másik vitrint kellett szerezni. Egy év kitartó keresgélés után meg is lett, és lassan ez is megtelik. Harmadik vitrin már nem jöhet szóba, helyszűke miatt. De ha majd egyszer felépíti álmai házát…… A hazai piacon fellelhető példányok mind megvannak, így az importra volt kénytelen áttérni gyűjteményének gyarapítása végett. Ajándékba mindig, mindenkitől „kisüveget” kér. Előfordul, hogy olyat kap, ami már megvan, ilyenkor azt átadja nekem....én nem gyűjtöm....

Precíz analitikus nyilvántartást is vezet róluk: név, tartalom, vásárlás éve, fénykép. Az újakat addig nem teszi helyre, amíg a nyilvántartásba fel nem vezeti.

Egyik 

Másik

Néhány érdekes, humoros darab a gyűjteményből        

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyilvanosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr152970862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2011.06.20. 09:10:33

ez igen! komoly gyüjtemény. Ha jól értem a duplázódott ital sorsa.... :-)))

Marthen (törölt) 2012.11.02. 19:07:32

Sziasztok !
Nekem is van egy 100 db feletti készletem, kicsit útban vannak már. Elérhető ez az Imi ?

angyalfény · http://nyilvanosnaplo.blog.hu/ 2012.11.04. 13:04:21

@Marthen: Szia!
Imivel a minipalack@gmail.com e-mail címre írva lehet felvenni a kapcsolatot.
süti beállítások módosítása