HTML

Ma második napja, hogy  ki sem mozdultam a lakásból…..takarítok, amolyan „nagytakarítás”. A több hónapos kemény szellemi munka után - egyhetes szabadságom alatt - gondoltam, beiktatok egy kis fizikait. Persze, a higiéniai, környezeti, közérzeti, és esztétikai szempontokat is figyelembe véve, szükségszerűnek, és időszerűnek tartottam belevágni. Tegnap reggel ablakmosással kezdtem. Leszedtem a függönyöket, sötétítőket. Ezeket 30 fokon, 30 perces mosással szoktam mosni, elvégre csak porosak. Az első adagot betettem a mosógépbe, tekerem a megfelelő programhoz…..azaz, csak szerettem volna, a mosógép nem engedte magát programozni. Adtam neki egy kis gondolkodási időt, hátha jobb belátásra tér, addig megpucoltam egy ablakot, majd ismét megpróbáltam. Nem sikerült. Kezdtem aggódni, és sajnálni magam, hogy a tervezetnél, kénytelen leszek több fizikai munkát végezni, mivel ezek után a 8 db függönyt és a 8 db sötétítőt kézzel kell kimossam. Megtettem. Ma folytattam a többi, nem hétköznapi teendőkkel, és estére végeztem. Hát, elfáradtam rendesen, pedig igencsak erőm teljében voltam, (hétvégén anyukámnál pihentem) azért, jól érzem magam…..a fenti szempontok kiváló minősítéssel kipipálva! (Tényleg.....aki nem hiszi, járjon utána!) És a csúcs az egészben, hogy (szokás szerint) a friss ablak mosás utáni eső sem maradt el!

Ui.1: Most ment el a szerelő, 20 perces beavatkozásra volt szükség, és jó lett. Az összeget, amit kért "reális"-nak mondhatom. Szuper, ez is megoldódott!

Ui.2: Az egyik barátnőm a "szerelő" helyett "szerető"-t olvasott, és kérdezte: miért nem olyat keresek, akinek nem kell fizetni? Itt most az a helyzet állt elő, amikor egy szőke nő kiakaszt egy másikat!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása