HTML

András szenvedélye a gördeszkázás. Egészen jól műveli. Egy – egy új figura betanulása, elég sok eséssel jár, ennek következtében bokasérülései rendszeresek, amiből a családnak már elege van! http://il.youtube.com/watch?v=VkR1gKjkkws&feature=related

A legutóbbinál előadott egy olyan történetet, amiben megmagyarázta, hogy nem a gördeszkázás miatt dagadt fel a bokája, hanem……ez nem volt elég hihető. Amikor tudtára adtuk, ezt is megmagyarázta, azzal, hogy csak a valóságot ferdítette el, a saját javára. Kicsi korában sokat hallgatta a 100 Folk Celsius együttes Miki Manó albumát, ott található a Gördeszkások dala, valószínű ez hatott rá. (Szerettem volna ide rakni, de nem találtam). Mindig vannak aktuális "bölcs" mondásai, meg viccei. A múltkorába kitalálta a tuti nyereséges üzletet: „mindenkit megvenni annyiért, amennyit ér, és eladni annyiért, amennyit gondol magáról” (hát igen.....ez az). A gondolkodása a mai kornak megfelelő……egy kicsit abszurd.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyilvanosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr862497861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása