HTML

A lakás Kelet – Észak – Nyugat fekvésű (emeleti), így láthatom a napfelkeltét, és a naplementét. Reggelente, ha az időmbe belefér, (persze, ha az időjárás sem akadályoz meg benne), szakítok egy pár percet, hogy megcsodáljam a napfelkeltét. Ma is ezt tettem, készítettem egy pár fotót a mobiltelefonommal, VGA kamerás, (mivel a „becsületes” tolvaj, nem szolgáltatta vissza a fényképezőgépemet……na, ne legyek már ilyen naiv, nem is fogja.....valószínű nem ezzel a szándékkal tulajdonította el) egyelőre ez van. Idő: 06:13-tól, 06:40-ig.

A Nap fölött, az a fényes pont, körülötte violaszín, (ez szabad szemmel nem volt látható, csak itt a képen) nem tudom mi lehet, de egy asztronómus lehet, hogy tudná.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyilvanosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr152248701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása